Projecten

Ziekenhuizen en instellingen stellen bijzondere eisen aan hun gestoffeerde meubilair. Het dient niet alleen mooi te blijven bij intensief gebruik, maar ook hygi├źnisch te zijn en goed schoon te houden. van het meubilair die wij gestoffeerd hebben houden wij altijd de projectstoffen, kunstleer of leer op voorraad Zodra een stoel of bank niet meer toonbaar is, kunnen wij het meubel met dezelfde materiaal herbekleden. Dit is ook een uitstekende optie voor bedrijven waar men veel dezelfde bureau- of vergaderstoelen heeft; zo blijft de uniforme stijl gewaarborgd.

Brandveiligheid
De laatste jaren worden er op het gebied van brandveiligheid hogere eisen gesteld aan gestoffeerde meubelen. Om projectmeubilair aan de veiligheidseisen te laten voldoen, voeren wij ook brandvertragende materialen in ons assortiment.

Vulling
koudschuim onderscheidt zich door duurzaamheid, consistente kwaliteit en een hoge mate van comfort. De vormvastheid van koudschuim is uitzonderlijk. DMD Design levert koudschuim in verschillende stramheden en gewichten. De bekleding kan dan ook in elke vorm en maat worden gemaakt. Ook uw eigen ontwerp kunnen wij fabriceren

Allergie├źn
in onze assortiment hebben wij ook speciale antiallergie producten zoals diverse soorten meubelstoffen en schuim die geschikt zijn voor gebruik in ziekenhuizen, verzorgingshuizen, revalidatiecentra, rusthuizen en andere verzorgingsomgevingen dit is een uitkomst voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt

Houtwerk/stoelenmatterij
maar heeft u stoelen die gestoffeerd moeten worden maar het houtwerk niet meer mooi is geen probleem want DMD Design stoffeert niet alleen maar we kunnen ook uw houten meubelen ook weer mooi maken of bent u bijvoorbeeld uitgekeken op de kleur van uw interieur? dan hebben wij hiervoor de oplossing. Laat het overspuiten in iedere gewenste kleur. Deze wordt door onze vakmensen aangebracht van klassiek tot modern. Het maakt niet uit of het stoelen, tafels, kasten of lederen meubels zijn. Maatwerk is voor ons ook geen probleem Heeft u rieten of biezen meubelen in uw kerk deze kunnen wij herstellen ! Tevens het lijmen van de meubelen.

Vrijblijvende prijsopgave
DMD Design kan voor u kosteloos en geheel vrijblijvend een offerte samenstellen op basis van uw wensen. In onze showroom kunt onder het genot van een ouderwets Hollands kopje koffie een keuze maken uit de vele mogelijkheden. Wij komen zelfs langs bij uw met een gedeelte van onze collectie.

Onze klanten

wij werken bijvoorbeeld voor bioscopen, ziekenhuizen, verzorgingscentrums, kantoren, interieurbouw, openbaar vervoer,gemeente,kerken etc.