Restauratie

Echt handwerk!
Wij zijn het oude ambachtelijke werk nog niet verleerd. Wij restaureren alle soorten meubelen zoals stoelen, banken, bureaus, tafels,kasten en zelfs klokken en schilderijen. Als het moet kunnen wij zelfs complete onderdelen opnieuw maken, precies zoals dat vroeger gebeurde, op ambachtelijke wijze. Tevens lijmen en verstevigen wij al uw meubelen en verwijderen wij zelfs houtworm en/of boktor.

Meubelrestauratie
Door een goede stijlkennis, vakkundige restauratie en natuurlijk een goede prijs/kwaliteitverhouding heeft DMD Design een grote klantenkring opgebouwd, bestaande uit particulieren, bedrijven en museale instellingen.

Wij zijn een ambachtelijk bedrijf dat met veel plezier en op verantwoorde wijze uw (antieke) meubelen weer in de oorspronkelijke staat hersteld.

is uw meubel verkleurd of gaat het schilferen of zijn uw meubelen poreus geworden. Gevoelig voor water en vuil of simpel weg lelijk door vergeelde laklagen. dan bent u bij ons aan het goede adres.

Antiek meubilair
onze liefde voor het oude object en de originele technieken en gereedschappen vertaalt zich in de doelstelling zoveel mogelijk van het oude object te behouden. Door de toen gebruikte materialen en kleurmiddelen te gebruiken krijgt het meubel weer haar oorspronkelijke uiterlijk.

 

Bij Descendre kunt u terecht voor de meest uiteenlopende restauraties bv:
Fineren
Politoeren
Snijwerk
Meubels Ophogen
Houtdraaien
Kleuren enz

Wij verkopen diverse soorten wax, lakken en onderhoudsmiddelen voor uw "antieke" meubelen, tevens het compleet spuiten of het logen van uw meubelen is ook geen probleem.